?

Log in

emppu [entries|archive|friends|userinfo]
emppu

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

(ei otsikkoa) [elok. 31., 2008|10:18 am]
emppu
Viimeinen päivä kotona. Seuraavan entryn kirjoitan varmaan tyhjästä ensimmäisestä asunnostani. Tätä on niin odotettu. Retkimuonaa ja hetekka ja kaikuvat huoneet viikon ajan.

Teatterin iltamat menivät ihan mukavissa merkeissä. Sketsejä, improa, tanssia. Sain muistoksi keijutakkini, jonka selkään oli kirjoitettu "Ohjaaja" sekä monet terveiset. Se oli aika ihana lahja ja aion todellakin myös käyttää sitä~
LinkkiHeitä turskalla

(ei otsikkoa) [heinäk. 18., 2008|10:34 pm]
emppu
[Musiikki |Daft Punk - Human after all ~]

Kaksi viikkoa töitä. Sairasta. Olin tänään hoitopuolella, mikä oli ihan mielenkiintoista. Aloin jo hetken ajatella, että itseasiassa siivoaminen on pajlon paskempaa duunia tollasessa paikassa. Hoitamisessa on jotain haastetta koko ajan ja se on huomattavasti mielekkäämpää tietyllä tapaa. Päivän ällöttävin hetki oli hernekeiton syöttäminen. Minä niin vihaan hernekeittoa ja etenkin sitä, miltä se haisee. Yritin olla irvistelemättä syöttämälleni mummolle.

Ajelin autoa pitkästä aikaa. Iskän neuvot vähentyvät kerta kerralta, joten jotain kehitystä oletettavasti tapahtuu. Tänään oli jo ihan mukavaakin. Autiot kiemuraiset hiekkatiet ja helvetinmoiset mäet. 
"pitäsköhän vaihtaa pienemmälle?" "ai, että meinasit nelosella mennä tän yli vai?" 
Nyt saan kuulemma virallisesti auton käyttööni :D Iskä on niin huolehtivainen....

Löysin vihdoinkin sitä samettia. Kierrätyskeskuksesta. Siis, joo, loogista että kangaskaupat eivät pidä samettia hyllyissään (Paitsi LOIMUSAMETTIA, jota vaan tuntuui pursuavan kaikkialta) mutta kiertsissä oli iso laatikollinen tilkkuja, joista sain sopivat palat. Kengät roikkuvat lakkaamisen jälkeen narulla ja se vaan näyttää siltä, että joku olis hirttäytynyt meidän kylppäriin. Se vaan huvittaa minua suuresti, otin kuvia. 

Vielä olis parit paperihommat....

LinkkiHeitä turskalla

(ei otsikkoa) [heinäk. 13., 2008|10:15 pm]
emppu
 Ah, elämä täynnä velvollisuuksia. Ainakin kohta. Pitäis käydä pankissa.

Nyt on siis asuntohakemus kahdelle laitettu ja vastausta odotellaan vielä heinäkuun kuluessa. Muutto olisi sitten toivottavasti heti syyskuun alussa. Toivottavasti siksi, että muutto elokuun alussa olis vaan kökkö ja veisi ylimääräistä rahaa. Tosin koulu alkaa heti ensimmäinen syyskuuta, joten elän siellä sitten viikon patjan ja murokulhon kanssa retkielämää :D Noh, haitanneeko tuo. Kunhan nyt jossain vaiheessa saa ne tavarat sinne. Olen saanut jo paljon muuttoaputarjouksiakin, katsotaan nyt ketä siellä sitten on ähkimässä pahvilaatikkojen kanssa. Ilmoittautua saa, jos tahtoo :3

Toinen asia jonka sain jopa näin aikaisessa vaiheessa tehtyä oli kiitoskorttikuvan muokkaaminen ja korttien tilaaminen. Kutsukortteja varten tunnollisesti keräämäni osoitteet olen kuitenkin hukannut. Kuinka tyypillistä. Eli olen keväällä soitellut kaikki läpi ja hommannut ne täydelliset osotteet ja nyt joudun tekemään nolona saman uudestaan, koska ne oli kaikki sillä samalla lapulla, jonka olen pistänyt paikkaan x. Todennnäköisesti olen jossain välissä ajatelut, että "hyvä, en tarvitse näitä enää" ja heittänyt sen pois... no ohops. Ei se aina leikkaa.

Töissä pitää vähän liian kiirettä. En ehdi tehdä kaikkea mitä haluaisin ja pitäisi. Cosplayn kanssa luotan vielä "vähän päivässä = paljon viikossa" taktiikkaan... Tää on näitä iskän työkaverin viisauksia. Ei varmaan edes kannata kysyä miten niiden raksalla edistyy hommat :D
LinkkiHeitä turskalla

Shoppin' [toukok. 2., 2008|08:41 pm]
emppu

Käytiin tänään äidin kanssa kaupoilla ja järjesteltiin mun juhliin liittyviä asioita koko aamupäivä. Olin ihan poikki kun pääsin kotiin, eikä me edes löydetty mulle niitä kenkiä. Kaikista kivoista malleista oli loppu joko oikea koko tai väri....tai molemmat, tai sitten oli liikaa korkoa tai puristava kärki tai mitä nyt ikinä. Ei oo helppoa kenkien ostaminen. Varsinkaan kun jalan koko 36, mitä ei edes kaikista kenkämalleista ole kauppoihin hankittu. Täten lupauduin tekemään samanlaisen rumban uudestaan Helsingissä, kunhan taas käyn. 

Toisaalta kukat on nyt tilattu ja ruokaa suunniteltu. Kutsutkin ovat melkein valmiit. Mekko etenee hitaasti mutta varmasti. Kyllä tästä vielä juhla saadaan. Tosin uusimpien uutisten jälkeen vaikuttaa siltä, että vieraita ilmaantuu odotettua vähemmän, koska isän puolen suku on päättänyt järjestää jonkin kokoontumisen juuri sinä samaisena päivänä kun minulla on lakkiaiset. Niinkuin se ei olisi ollut heille tiedossa jo etukäteen, mutta en spekuloi, en ajattele, ihan sama. Menee ainakin vähemmän rahaa kun on kuusi perhettä vähemmän ruokittavana. Oikeasti en voi kyllä syyttää heitä yhtään, koska enhän minäkään ole mitään yhteyttä pitänyt ja suht läheisissä väleissä olen ehkä yhden tätini kanssa. 

Huomenna Espooseen~ <3
Puvussani tunnen itseni aasialaiseksi naisdesperadoksi :3 salaperäinen, vaarallinen ja tyylikäs. Tykkään.

PS. Mua ei saisi ikinä päästää rahan kanssa kirparille, koska onnistun aina hankkimaan jotain "hauskaa" krääsää, jolla en oikeasti tee mitään. Tänään ostin pari kivaa esinettä muutamalla eurolla ja vaikka tykkään niistä ihan hirveästi, niin epäilen, että ne liittyvät jossain vaiheessa kirjahyllyni pölynkerääjiin. Mutta sitä odotellessa~ Ostin maailman sympaattisimman kirahvimukin ja upean hopeisen sormustelineen, jossa on käsi. Sain myös uuden sormuksen äidiltä, joka toi sen tuliaisena lapista.

LinkkiHeitä turskalla

Olo on kuin märällä pesusienellä. [huhtik. 17., 2008|10:52 am]
emppu
[Musiikki |Nujabes- kujaku]

Pääsin hampaista. Sain ison laskun ja lääkkeitä.

Lieveilmöinä naamani on turvonnut (mun alahuuli on just sen näköinen ja tuntuinen, kuin siihen olis laitettu vähän liikaa silikonia), nieleminen tuottaa vaikeuksia enkä pysty puhumaan. Jos avaan suuni niin saan ulos vain tosi satunnaista mölinää ja osaan sanoa ehkä m- ja o-kirjaimet. 

Oli aika mielenkiintoista tulla takas kotiin bussilla kun ei voinut sanoa mihin on menossa, vaan piti aikataulusta osoittaa. Kuski ilmeisesti luuli minun olevan myös kuuro, koska hän puolestaan viittoili minulle hintaa näytöstä, eikä edes sanonut sitä ääneen :D Sitten maksoin vielä tosi pienillä kolikoilla ja jouduin viittomaan, että etsin vielä yhden 20 senttisen lompakosta. Kuski nyökkäsi. Pois lähtiessäni kuuntelin musiikkia mp3-soittimesta ja varmaan se sitäkin vähän ihmetteli, mutta milläs selität kun ei tule sanoja suusta. Oli aika noloa, mutta samalla jotenkin tosi hauskaa :DDD Mietin vaan, että mitä sitten sanon, kun se sama kuski tulee joskus uudestaan vastaan ja sattuis luulemaan, etten osaa puhua :DDDDD

Mjoo....Nyt siivoan musiikin tahtiin~

LinkkiHeitä turskalla

See the walls behind my eyelids, they're dancing. [huhtik. 16., 2008|10:48 pm]
emppu
Näin unta jossa ajoin bussia kapealla serpentiinitiellä ilman minkäänlaista ajokorttia....Olen nähnyt painajaisia ajamisesta ja autoista niin kauan kuin muistan, joten tämä ei ollut mitenkään uutta, mutta en ollut ikinä ajanut bussia unissani. Se oli aika katastrofaalista... Pahin yleismaailmallinen pelkoni lienee sitten tilanteen hallinnan menetys.

On ollut aika rankka viikko. Luulin ja oletin, että voisin vaan nukkua, mutta ei, olinkin sitten töissä ja jouduin ravaamaan helsingissä sen autokoulun takia T_T mutta ei se mitään, ensi viikko on se odotettu lepoviikko. Ja koska tällä viikolla ei ole enää töitä, niin kaikki on vähän helpompaa. Huomenna menen poistattamaan viisaudenhampaani ja tulen kotiin siivoamaan lääkehöyryissä. Viikonloppuna näen vaihteeksi ihmisiä ja ensi viikolla mennään tuhlaamaan yhden kaverin leffalippuja, ettei mene vanhaksi. Lisäksi shopataan sille YO-mekko ja lupasin lähteä syömäänkin. 

Puoli kesää lockingia. Pitäisköhän sitä vaikka ilmoittautua...<3
LinkkiHeitä turskalla

It comes clear, this is all we've got [maalisk. 21., 2008|06:02 pm]
emppu

Työpöytäni on edelleen liian pieni. Huomaan sen aina kun yritän tehdä viittä eri asiaa yhtäaikaa tai peräjälkeen, enkä jaksa siivota välissä. Koska ompleukone, A3 piirrustuslehtiö, samanmoinen maalauslehtiö, kajarit, viisi historian kirjaa, nappilaatikko, akryylilaatikko ja kahvikuppi on aina pakko saada mahtumaan siihen. Yksinkertaisesti pakko. Ja siihen pitäisi vielä lisätä sen verran tilaa, että mahdun levittelemään värikyniä ja kääntämään kirjan sivua, ilman että puolet tavaroista tippuu lattialle. Ongelmia syntyy myös silloin, kun kissa tahtoo välttämättä istumaan sen kaiken keskelle. 

Hyvä juttu on kuitenkin se, että tämä todistaa minun myös tehneen jotain viikon aikana. Olen saanut koluttua surullisen pienen osan siitä loputtomasta alueesta, joka on lukion historian kirjoihin koottu. Olen kuitenkin lukenut joka päivä monta tuntia ja tehnyt muistiinpanoja, joten tässä vaiheessa alkaa kaduttaa, että se mitä luin ennen tätä viikkoa oli niin näennäistä kirjojen pläräystä. Mutta ainakin tiedän nyt mitä osaa hyvin ja mitä en osaa juurikaan. Toivottavasti osuu oikeita kysymyksiä. 
  Sen lisäksi olen tuhlannut taas hirveän määrän paperia piirtämiseen. Tajusin senkin vasta äskettäin, kun selasin luonnoslehtiötä. Se on tosi outoa, kun tuntuu, ettei ole saanut mitään taidetta aikaiseksi ja silti sitä paperia vaan häviää johonkin koko ajan. Eli toisin sanoen, olen vaan luonnostellut paljon ja jättänyt kaikki suurempien suunnitelmien kuvat kesken. Tyypillistä.

Huomenna otan askeleen eteenpäin ennakkotehtävien kanssa ja pidän photoshootin parin kaverin kanssa. Jännittää hieman, koska kaikkien hyvien aurinkoisten tai puolipilvisten päivien jälkeen huomiselle on luvattu enemmän pakkasta, pilviä ja mahdollisesti myös lumisadetta. Kylmyys on tosi ikävä tekijä ulkokuvauksessa niin mallien kuin kuvaajankin kannalta, joten toivon, että sitä pakkasta ei ole kuin se 5 astetta, mielummin vähemmänkin. Toiseksi jännittää sekin, että joudun/pääsen taas ohjamaan. Mulla on kyllä selkeät suunnitelmat siitä, mitä tehdään ja missä, mutta se ei aina tkaa onnistumista. Kolmanneksi toivon, että kaapista löytyvillä propeilla saadaan aikaan edes jotain suhteellisen hauskan näköistä pukujen ja meikkien suhteen. Jää nähtäväksi. 

Maanantaina alkaa työputki...ajatuskin väsyttää juuri nyt, mutta ehkä mä tässä viikonlopun aikana aktivoidun ja vaihdan asennetta. Raha on kuitenkin niin tiukassa, että oikeasti olen noista vuoroista tosi kiitollinen. Mulla on onneksi lyhyitä päiviä ja saan vähän lisiäkin~

LinkkiHeitä turskalla

Ignorance makes us weak. Responsabilities strike us down. [maalisk. 17., 2008|10:57 pm]
emppu
[Musiikki |EBPS&RFM - Bullfrog's Pay Day]

Mantsa meni päin honkia, mutta tulipahan kirjoitettua. Oli ihan älyttömän vaikea. Ainakin, kun minä en tietenkään ollut lukenut niitä oikeita aiheita kunnolla....Eli esimerkiksi perehtynyt paikkatietojärjestelmiin... Ja maatalousmuodot vaan mystisesti katos mun päästä ennen koetta, joten en osannut vastat yhteen äly-helppoon kysymykseen. Oh, well, tuli selittyä paljon globaalin talouden haitoista ja hyödyistä....

Kirjoitusten jälkeen kävin kahvilla ja ajotunnilla, myöhästyin bussista ja painuin kirjastoon. Mukaan tarttui kasa erittäin satunnaisia, kansikuvan perusteella valittuja Cd-levyjä :D tämä, mitä nyt kuuntelen, näytti paskimmalta, mutta kuulostaa parhaimmalta ja artistilla on käsittämätön nimi: Electic Blue Peggy Sue and Revolutions From Mars

Aikataulut alkaa kaatua päälle. Ensi viikko on vähään aikaan viimeinen vapaa sellainen. Sitten on luvassa intensiivistä töiden tekoa, ennakkotehtävien viimeistelyä, autokoulun suorittamista ja maaseutureissuja. Äiti tarvitsee viikoksi kissavahdin, joten olen Hartolassa viikon yksin. Houkuttelevaa... Pitäisi myös muistaa käydä hammaslääkärissä. Itken jo valmiiksi kaikkia kiireitäni, koska en vaan tule jaksamaan sitä, että työrupeman vapaapäivät menevät kirjoituksiin ja inssiin T_T

PS. Tänään on muuten tullut seurusteltua vuosi~ oli kiva viikonloppu~ 

Linkki5 heitti turskalla|Heitä turskalla

Nothing left for me to do but dance! [maalisk. 4., 2008|10:28 pm]
emppu
[Musiikki |Daft Punk - Veridis Quo]

Olen tällä hetkellä erittäin onnellinen toimivasta sivellintussista ja A3-luonnoslehtiöstä, kirjaston CD-valikoimasta ja hulluista locking liikkeistä. Olen kuunnellut Jamiroquaita ja Daft Punkia ja jammaillut ympäri taloa koko illan. Which-a-way ei olekaan niin vaikea liike ja näyttää tosi hauskalta~ 

Olen saanut kolme ennakkotehtävää alkuun. Noh, alku sekin, vaikka yksikään niistä ei ole vielä valmis. Ajattelin heittää tehtävät myös Metropolian vaatetuspuolelle ihan kokeilumielessä. Lähinnä siksi, että ne tehtävät vaikutti kivoilta ja suht helpoilta. Ja toisaalta siksi, että jos saan Lahdesta oharit niin olen jollain toisella alalla mielummin pääkaupunkiseudulla. Alan olla taas niin täynnä kaikkia suunnitelmiani, että lopetan kohta ajattelun ja annan suosiolla kaiken vaan mennä omalla painollaan. Niin minä kuvislukioonkin päädyin, ehkä kaikki vaan järjestyy. 

Huomenna pitäisi yrittää olla vähän aktiivisempi, nähdä yksi kaveri, tehdä ruokaa, siivota ja lukea. Ja maalata. Ja vaihtelun vuoksi voisin yrittää herätä ennen kello yhtä. Pitää suunnitella paljon, että tulee tehtyä edes jotain.
LinkkiHeitä turskalla

I just can't get you out of my head [helmik. 23., 2008|11:27 pm]
emppu
[Musiikki |Daft Punk - Harder Better Faster Stronger]

Ryvin koko alku päivän taas jossain tosi mystisessä pahassa olossa, mutta piristyin heti kun muistin, että Locking! Ei jestas, että on muuten makean näköinen tanssilaji. Ja sitä vois oikeesti harrastaa tyyliin Footlightissa....Tosin maksaa rutosti ja kaikki meneillään olevat kurssit on tupaten täynnä, eikä uusiakaan ole ihan heti tulossa ;_; kesästäkään ei ole pääkaupunkiseudulla tietoa, ellei sitten ota sellaista yleistä streetdance-kurssia. Tampereella olisi T_T heti huhtikuussa ja koko kesän ja nimenomaan lockingia....Vaan minäpä en asu sillä suunnalla. Olen kuitenkin vakaasti päättänyt, että johonkin on pakko päästä, pitää pistää rahaa säästöön ihan tuota varten :3

Ne vaan heiluttaa käsiä. Ja Daft Punk <3
http://www.youtube.com/profile_favorites?user=acornchild 

Linkki2 heitti turskalla|Heitä turskalla

navigation
[ viewing | 10 entries back ]
[ go | earlier/later ]