?

Log in

Taidanpa myös tehdä tämän. Mielenkiinnosta.… - emppu [entries|archive|friends|userinfo]
emppu

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[syysk. 26., 2008|11:12 am]
emppu
Taidanpa myös tehdä tämän. Mielenkiinnosta. Totuudenhalusta. Jos nyt jollain olisi jotain hampaankolossa.

Kerro mitä mieltä olet minusta, nimettömästi.
Kirjoita kirjakielellä, ei hymiöitä, jotta en tiedä kuka kirjoittaa.

LinkkiVastaa

Comments:
From: (Anonymous)
2008-09-26 09:09 am (UTC)
En saa sinusta otetta. Se ei ole välttämättä huono asia, mutta tekee sinuun tutustumisesta vaikeampaa, vaikka kuinka tahtoisin tuntea sinua enemmän.
Rakastan innokkuuttasi enemmän kuin kenenkään muun.
(Vastaa) (Thread)
From: (Anonymous)
2008-09-26 09:58 am (UTC)
Sinulla on aina ideoita ja energiaa. Olet aikaansaava ja sinulla tuntuu olevan selvä visio omasta elämästäsi sekä siitä, minkälaiseksi haluat sitä muokata. Et myöskään jätä visioitasi toteuttamatta tai lannistu turhasta. Yrität silloinkin, kun monet olisivat jo luovuttaneet. Olet viisas ja vaikka ystävyytemme ei ehkä olekaan kovin syvääluotaavaa, elämäni olisi paljon köyhempää ilman sinua ja iloisuuttasi.
Olen onnellinen puolestasi monenkin seikan takia ja toivon, että osaat pitää tärkeistä asioista kiinni. Vaikka tiedänhän minä, että sinä osaat.
(Vastaa) (Thread)
From: (Anonymous)
2008-09-26 03:30 pm (UTC)
Toivon ja uskon siihen, että sinä onnistut elämässäsi ja tulet onnelliseksi. Sinulla on siihen potentiaalia ja pokkaa, aina kun päätät itse uskoa siihen. Joten usko, hyvin se menee.

Mitä enemmän sinuun tutustuu, sitä hienommaksi ihmiseksi paljastut. Toivon, että nekin jotka eivät arvosta sinua niin paljon kuin pitäisi huomaavat sen joskus.
(Vastaa) (Thread)
From: (Anonymous)
2008-09-27 10:08 am (UTC)
Eloisuutesi on mitä hurmaavin.
En tiedä onko kanssasi niinkään vaikea puhua, mutta jos ei ole mitään yhteistä, niin puheenaiheen keksiminen on työlästä.
Olet huumorintajuinen, olet fiksu ja tilannetajuinen.
Mutta mielestäni et osaa vaatia huomiota itsellesi, minkä takia usein tunnut jäävän taka-alalle.
(Vastaa) (Thread)
From: (Anonymous)
2008-09-27 02:40 pm (UTC)
Olet hieno ihminen, jolla on sekä huumorintajua että periaatteita. Osaat joustaa tarpeen mukaan, joten kanssasi on helppo olla. Odotan mielenkiinnolla, mitä kaikkea tulet saamaan elämässäsi aikaan.
(Vastaa) (Thread)
From: (Anonymous)
2008-09-29 05:48 am (UTC)
Olet ihana ihminen. Naurusi on hersyvän tarttuvaa, enkä ole koskaan nähnyt sinua huonolla tuulella. Olet rauhallinen ja kanssasi on helppoa olla.
Vaikutat kuitenkin ihmiseltä, jonka kanssa on hankala tulla läheiseksi. Sinulla vaikuttaa olevan paljon ihmisiä elämässäsi, jonka takia on vaikea tietää miten tärkeä itse on kaikkien muiden joukossa.
(Vastaa) (Thread)